Jubuti


Издаден 19 Февруари 2014, jubuti.com е бизнес база данни международен, с бази данни, които съдържат фирми, за всички страни в света. Нашата цел е да помогне на хората и фирмите да намерят продуктите, те се нуждаят от бързо и лесно. Ние също така възнамеряват да помогне на компаниите да намерят нови бизнес партньори и нови клиенти.

вкъщи на домейна, www.jubuti.com, позволява на потребителите да търсят фирми, за всяка страна в света, в определени места (градове и села ...) на тази страна.

A бизнес към бизнес търсачка може да се намери в www.jubuti.com/jubutibtb.html, която позволява на компаниите и хората да търсят определени видове доставчици(производители, доставчици на услуги, търговци на едро, търговци на дребно, търговци или брокери) на продукти или услуги. Това търсещи машини, не се изисква местоположение, но продуктите трябва бъдат вписани в английски език.

Фирмите трябва да предоставят информация и контакт долива до 1000 продукти в тяхната сметка да "jubuti.com". Използването на тази информация ще бъде създадена уеб страница на фирмата, която ще включва национална и международна версия (на английски език).
Уеб страница на фирмата съдържа също две търсачки, които могат да извършват търсения на базата на данни на компанията около продукти.

Фирмите могат да използват безплатно, дори ако тяхната сметка не е активирана, интернет страницата им в jubuti.com, чрез създаване на връзка към тази страница от им полета, но компанията не се появи в по-големите търсачки('www.jubuti.com' si 'www.jubuti.com/jubutibtb.html').Надявам се ние можем да ви помогнем.
ИМАТЕ А НАЙС ДЕН

Намирам продукти и услуги близо до вас.
Намирам видове доставчици на услуги и продукти: производители, доставчици на услуги, търговци на едро, търговци на дребно или брокери.