Jubuti


Објављен Фебруар 19, 2014, jubuti.com је међународна пословна база података, база података, која садржи компанија за све земље у свету. Наш циљ је да помогнемо људима и компанијама да пронађу производе који су им потребни, брзо и лако. Ми такође желимо да помогне компанијама да пронађу нове партнере и нове клијенте.

Почетна домена, www.jubuti.com, омогућава корисницима да претражују фирми за сваку земљу у свету, у одређеним локацијама (градова и села ...) те земље.

Бусинесс то Бусинесс претраживача може се наћи на www.jubuti.com/jubutibtb.html, који омогућава компанијама и људима да траже одређене врсте добављача (произвођача, пружаоца услуга, велико и на мало, дилери или брокери), места производа или услуга.

Фирме морају да дају своје контакт информације и све до 1000 производа у свом налогу до 'jubuti.com'. Користећи ову информацију веб страница компанија ће бити креиран, која ће садржати две верзије: национални и међународни (на енглеском језику). Пословни веб страница садржи два претраживачи које може претражују базу података Њихови производи.

Фирме могу да користе бесплатно, чак и ако је њихов посао рачун није активан, њихов пословни веб страница на ат jubuti.com, стварање везе ка овој страници са њиховим пољима, али компанија не појављује у главним претраживачима('www.jubuti.com' , 'www.jubuti.com/jubutibtb.html').Надам можемо да вам помогнемо.
Имају леп дан

Пронађите производе и услуге у вашој близини.
Пронађи врсте пружалаца: произвођачи, пружаоци услуга, трговци на велико, трговци на мало, дилери или брокери.