Jubuti


Február 19-én 2014-ben indított, jubuti.com az adatbázisok minden ország a világon, egy nemzetközi üzleti adatbázisból. Célunk, hogy segítsen az embereknek, és a vállalkozás úgy találja, a termékek van szükségük, mint az egyszerű és a lehető leggyorsabban. Szeretnénk továbbá, hogy segítse a társaságokat megtudjuk, új partnerek és új ügyfelek.

A tartomány honlapján, a www.jubuti.com, lehetővé teszi, hogy végre ügyfél-hoz teendő keres, minden ország a világon, konkrét helyszíneken (város, város vilage..) ebben az országban.

Egy üzleti kereső megtalálható a www.jubuti.com/jubutibtb.html, amely lehetővé teszi a vállalatok és az emberek keressen bizonyos típusú szolgáltatók (gyártók, szolgáltatók, nagykereskedők, kiskereskedők, kereskedők vagy közvetítők), a termékek vagy szolgáltatások.

Companies van, hogy a kínálat a kapcsolattartási adatokat, és akár 1000 termékekre, amelyek a vállalkozói számla. Ezeket az adatokat egy hónlap-a tevékenységük fog szerepelni a nemzeti és a nemzetközi mód. Az üzleti weboldal tartalmaz két kutatás hajtómű, melyik lehet keresni a termékek database.

Companies használható ingyenes, még akkor is, ha a vállalkozói számla nem aktív, az üzleti hónlap-on jubuti.com, összekapcsolva rá a saját domain, de az üzlet nem jelenik meg a fő keres('www.jubuti.com', 'www.jubuti.com/jubutibtb.html').Szép napot

Keresés a termékek és szolgáltatások Ön közelében.
Keresése típusú szolgáltatók a szolgáltatások és termékek: gyártók, szolgáltatók, nagykereskedők, kiskereskedők, kereskedők vagy közvetítők.