Jubuti


Lansat in 19 Februarie 2014, jubuti.com este o baza de date de afaceri internationala, cu baze de date, ce contin companii, pentru toate tarile din lume. Scopul nostru este de a ajuta oameni si firme sa gaseasca produsele de care au nevoie cat mai usor si repede posibil. Ne mai propunem sa ajutam companiile sa gaseasca noi parteneri de afaceri si noi clienti.

Pagina principala a domeniului, www.jubuti.com, permite utilizatorilor sa efectueze cautari de firme pentru fiecare tara din lume, in locatii specificate(Orase, comune, sate...) din tara respectiva.

Un motor de cautare business to business poate fi gasit la www.jubuti.com/jubutibtb.html, ce permite companiilor si oamenilor sa caute anumite tipuri de furnizori(producatori, furnizorii de servicii, angrosisti, retaileri, dealeri sau brokeri) de produse sau servicii. Acest motor de cautare, nu necesita o locatie, dar produsele, pe care le cautati, trebuiesc introduse in engleza.

Firmele trebuie sa furnizeze datele lor de contact si pana la 1000 de produse, in contul lor de la 'jubuti.com'. Folosind aceste informatii o pagina web a firmei va fi creata, ce va contine o versiune nationala si una internationala(in engleza).
Pagina de internet a firmei mai contine si doua motoare de cautare, ce pot efectua cautari in baza de produse a companiei.

Firmele pot utiliza gratuit, chiar daca contul lor de afaceri nu este activ, pagina lor web de la jubuti.com, creand un link la aceasta pagina de la domeniile lor, dar compania nu va fi listata de motoarele principale de cautare('www.jubuti.com' si 'www.jubuti.com/jubutibtb.html').Speram sa va putem fi de ajutor.
O ZI PLACUTA

Gasiti produse si servicii aproape de dumneavoastra.
Gasiti tipuri de furnizori de servicii si produse: producatori, furnizorii de servicii, angrosisti, retaileri, dealeri sau brokeri.

cuvintecheie:
baza de date cu firme, cautare de firme si produsele lor, baza de date cu firme Europene, baza de date cu firme Americane, baza de date cu firme Asiatice, baza de date cu firme Africane, baza de date cu firme din Oceania
baza internationala de date pentru companii, cautare business to business, motor de cautare BTB, B2B